skip to Main Content
70 22 48 38 info@dankeepers.dk

Om DanKeepers

DanKeepers er til dig der ønsker at udvikle dine evner og færdigheder som målmand. Vi tilbyder unikke privattræning og målmandscamps med professionelle instruktører, som med garanti kan hjælpe dig videre med din udvikling
som målmand. Hos os arbejder vi målrettet med udvikling af målmænd i alle årgange og på alle niveauer.

DanKeepers har i samarbejde med klubber og målmandstrænere landet over brugt flere år på at forme, tilpasse og færdiggøre konceptet for specialiseret målmandstræning. Vores unikke koncept er enormt effektivt og succesfuldt og strukturen og fremgangsmåden har efterfølgende været til inspiration for mange klubber. Siden etableringen af DanKeepers i 2005 har vi haft konstant fokus på at videreudvikle vores koncepter, så vi i dag har et solidt og gennemtestet koncept indenfor talentudvikling af målmænd.

Vi bidrager dagligt til udviklingen af kommende talenter, som vi hjælper med at indløse deres fulde potentiale som målmænd. Vores formål er at kunne sætte et tydeligt fingeraftryk på udviklingen af målmænd i Danmark og derigennem at være med til at udvikle endnu flere unge talenter, uanset alder, køn og niveau.

Back To Top